Medarbejdere

Signe Krogh Rasmussen
Dyrlæge og indehaver af Tune Dyreklinik

 

Jeg blev uddannet dyrlæge i 2007. De første år arbejde jeg udelukkende med heste, men siden jeg åbnede Tune Dyreklinik i 2011, har jeg også taget mig af familiedyr.

Diagnostik og kirurgi finder jeg meget spændende, og har stor erfaring med tandsygdomme og mundhuleoperation på såvel hest som hund, kat og gnaver.

Man møder mig altså på klinikken og i kørepraksis, også uden for almindelig åbningstid, da jeg varetager en stor andel af vores indlagte patienter.

Jens Eslau
Dyrlæge

 

Jeg har været dyrlæge i mere end 25 år og udelukkende beskæftiget mig med familiedyr hele karrieren.

Jeg har i de sidste mange år, inden jeg kom til Tune Dyreklinik, været en del af AniCura Københavns Dyrehospital, hvor jeg har udviklet mine kompetencer inden for medicinske sygdomme, kirurgi og akut medicin. Derudover har jeg specialiseret mig indenfor fugle, krybdyr, kaniner og gnavere.

Mette Lundberg
Dyrlæge

 

Jeg startede som dyrlæge på Tune Dyreklinik i foråret 2019. Tidligere har jeg været ansat på både hestehospital og i blandet praksis, hvilket har givet mig en bred erfaring indenfor særligt lidelser hos hest af både medicinsk og akut karakter. Til dagligt arbejder jeg meget af tiden i felten, hvor jeg undersøger og behandler heste, men jeg er også at finde på klinikken i forbindelse med behandlinger af både hunde og katte.

Det er vigtigt for mig, at få hesten eller hunden til at fungere optimalt, og jeg lægger stor vægt på det diagnostiske arbejde, så der kan findes den rette behandling for det enkelte dyr.

Michelle S. Dalsgaard
Veterinærsygeplejerske

 

Jeg startede som elev på Tune Dyreklinik i august 2013 og blev færdiguddannet autoriseret veterinærsygeplejerske med speciale i smådyr i oktober 2016. Efter endt uddannelse arbejdede jeg på en mindre klinik til og med marts 2017 og har siden april 2017 været ’’hjemme’’ igen her på Tune Dyreklinik.

På klinikken finder du mig oftest i skranken, hvor jeg altid står klar med råd og vejledning. Derudover har jeg ansvaret for klinikkens slankeprogram samt butikken og varebestiling.
Privat bor jeg i Greve med min kæreste Mikkel og vores dreng (f. 2019). Derudover består familien af mopsen Gogge og katten Miver.

Jeg er pt på barsel og forventes at være tilbage i sommeren 2020

Charlotte Olsen
Veterinærsygeplejerske

 

Jeg er uddannet veterinærsygeplejerske i oktober 2005 med speciale i smådyr, men har arbejdet i blandet praksis siden endt uddannelse. Jeg blev ansat på Tune Dyreklinik i september 2018.

Jeg har stor interesse for anæstesi og monitorering og til daglig står jeg for narkose og overvågning af alle vores operationspatienter.

Du kan også møde mig i receptionen  hvor jeg vejleder i ernæring af dit kæledyr , samt vores plejemidler og tilskud.

Nadja Møller
Veterinærsygeplejeske

 

Jeg er uddannet veterinærsygeplejerske med speciale i smådyr i oktober 2017 og startede på Tune Dyreklinik i oktober 2018.

Til dagligt udfører jeg primært tandbehandlinger og tandrøntgen, men er også ansvarlig for anæstesi og overvågning under operationer.

Stina Larsen
Klinikassistent

 

Jeg er uddannet hundefrisør  Okt 2018, men startede som klinikassistent hos Tune Dyreklinik Maj 2018.

Det sidste års tid, har jeg kombineret de to ting, så har gennemsnitlig 2 hunde i salonen om dagen og den resterende tid, er jeg på klinikken.

Jeg er ofte i receptionen morgen og eftermiddag, ellers hjælper jeg til, hvor der er behov for det.

Stine Bredahl
Hundefrisør

 

Text og billede er under opdatering

filler

Skriv til Tune Dyreklinik

Firmainfo

  • Tune Dyreklinik
  • Tune Center 7A, 4030 Tune
  • CVR: 33256965

Kontaktinfo

Åbningstider

Mandag - Fredag08.00 - 17.00
Dyrlægevagt: Hele ugen07.00 - 23.00