Medarbejdere

Signe Krogh Rasmussen
Dyrlæge og indehaver af Tune Dyreklinik

 

Jeg blev uddannet dyrlæge i 2007. De første år arbejde jeg udelukkende med heste, men siden jeg åbnede Tune Dyreklinik i 2011, har jeg også taget mig af familiedyr.

Diagnostik og kirurgi finder jeg meget spændende, og har stor erfaring med tandsygdomme og mundhuleoperation på såvel hest som hund, kat og gnaver.

Man møder mig altså på klinikken og i kørepraksis, også uden for almindelig åbningstid, da jeg varetager en stor andel af vores indlagte patienter.

Jens Eslau
Dyrlæge

 

Jeg har været dyrlæge i mere end 25 år og udelukkende beskæftiget mig med familiedyr hele karrieren.

Jeg har i de sidste mange år, inden jeg kom til Tune Dyreklinik, været en del af AniCura Københavns Dyrehospital, hvor jeg har udviklet mine kompetencer inden for medicinske sygdomme, kirurgi og akut medicin. Derudover har jeg specialiseret mig indenfor fugle, krybdyr, kaniner og gnavere.

Christine Olsen
Dyrlæge

Jeg blev uddannet dyrlæge i 2020 og har de første år primært arbejdet med heste, men også tilset en del familiedyr, inden jeg kom til Tune Dyreklinik i november 2021.

Min hovedinteresse ligger hos de medicinske patienter, både heste og familiedyr. I vil derfor kunne møde mig i både udkørende praksis, men også på klinikken.

Katrine Brunstedt
Dyrlæge

Jeg blev uddannet dyrlæge i 2019. Inden dyrlægeuddannelsen har jeg arbejdet i medicinalindustrien som laborant. Jeg har siden 2019 udelukkende arbejdet med familiedyr, inden jeg kom til Tune Dyreklinik.

Mine interesse ligger hos både de medicinske, såvel som de kirurgiske patienter, hos både hund, kat og andre familiedyr.

Charlotte Olsen
Veterinærsygeplejerske

 

Jeg er uddannet veterinærsygeplejerske i oktober 2005 med speciale i smådyr, men har arbejdet i blandet praksis siden endt uddannelse. Jeg blev ansat på Tune Dyreklinik i september 2018.

Jeg har stor interesse for anæstesi og monitorering og til daglig står jeg for narkose og overvågning af alle vores operationspatienter.

Du kan også møde mig i receptionen  hvor jeg vejleder i ernæring af dit kæledyr , samt vores plejemidler og tilskud.

Nadja Møller
Veterinærsygeplejeske

 

Jeg er uddannet veterinærsygeplejerske med speciale i smådyr i oktober 2017 og startede på Tune Dyreklinik i oktober 2018.

Til dagligt udfører jeg primært tandbehandlinger og tandrøntgen, men er også ansvarlig for anæstesi og overvågning under operationer.

Stina Larsen
Klinikassistent

 

Jeg er uddannet hundefrisør  Okt 2018, men startede som klinikassistent hos Tune Dyreklinik Maj 2018.

Det sidste års tid, har jeg kombineret de to ting, så har gennemsnitlig 2 hunde i salonen om dagen og den resterende tid, er jeg på klinikken.

Jeg er ofte i receptionen morgen og eftermiddag, ellers hjælper jeg til, hvor der er behov for det.

filler

Firmainfo

  • Tune Dyreklinik
  • Tune Center 7A, 4030 Tune
  • CVR: 33256965

Kontaktinfo

Åbningstider

Mandag - Fredag08.00 - 17.00
Dyrlægevagt: Hele ugen07.00 - 23.00