Exotics og fugle

På Tune Dyreklinik er alle dyr lige vigtige. De små kæledyr får en tryg og omsorgsfuld undersøgelse og behandlling hos os.

For at kunne give dyrene den bedst mulige behandling, behøves både særlig viden om disse dyr og deres sygdomme, erfaring med at håndtere dem på en sikker og stressfri måde, samt udrustning der er tilpasset den enkelte dyreart. Hos os har vi de nødvendige kompetencer til, at dit kæledyr er i sikre og varme hænder. 

Vi kan tilbyde almindelige sundhedsundersøgelser og mere avancerede undersøgelser (røntgenoptagelser, blod- og urinprøver), behandlinger og operationer.

Personalet giver gerne gode råd og vejledning om pasning og pleje, og i vores butik sælges kvalitetsfoder og andet godt til dyrene.

Team med erfaring og kompetencer
Vores team er sammensat af kompetente og erfarne dyrlæger og veterinærsygeplejersker, der sætter en stor ære i at være opdaterede på hvert deres område. Derfor deltager vi ofte i kurser og inspirationsoplæg til forbedring og fornyelse af behandling og metoder – til gavn for dig og dine dyr – klik her og se hvem du kan møde på klinikken

Firmainfo

  • Tune Dyreklinik
  • Tune Center 7A, 4030 Tune
  • CVR: 33256965

Kontaktinfo

Åbningstider

Mandag - Fredag08.00 - 17.00
Dyrlægevagt: Hele ugen07.00 - 23.00