Foderrådgivning og salg af kvalitetsfoder

Dine dyr fortjener det bedste, og vores kompetente team står klar til at rådgive om det bedste fodervalg til netop dit dyr.

Tune Dyreklinik forhandler et bredt udsnit af kvalitetsfoder fra Hills, Specifik og Royal Canin. De enkelte diæter finder du ved at klikke på det ønskede produkt i menuen ovenfor.
Vi sælger udelukkende produkter vi kan stå inde for. Hvis du har specielle ønsker, vil vi altid gerne bestille det hjem, hvis det ikke er i vores sortiment allerede. Vores veterinærsygeplejersker står gerne til rådighed for råd og vejledning ved valg af foder.

Vi tilbyder foderudbringning i Tune og omegn efter nærmere aftale. Henvend dig i klinikken eller pr. telefon for at høre nærmere. Betaling ved foderudbringning skal ske forud i klinikken eller kontant/mobilepay ved modtagelse.

Vi forhandler også et bredt udvalg af plejemidler, forebyggende og behandlende loppemidler, samt seler, liner, halsbånd og legetøj til dine dyr. Vi fører desuden en række artikler til brug for kontrol af adfærdsproblemer. Tal med vores personale om hvilke produkter der vil kunne hjælpe dine dyr.

Vi glæder os til at se dig i klinikken!

Firmainfo

  • Tune Dyreklinik
  • Tune Center 7A, 4030 Tune
  • CVR: 33256965

Kontaktinfo

Åbningstider

Mandag - Fredag08.00 - 17.00
Dyrlægevagt: Hele ugen07.00 - 23.00