Priser på almindelige ydelser

Når du har behov for at tage dit dyr til dyrlægen, skal det være en god og tryg oplevelse. En vigtig del af den tryghed er åbenhed og synlighed omkring prisen for konsultation og behandling.

Tune Dyreklinik udfører en lang række behandlinger på dyr, hvoraf nogle er ensartede og forudsigelige, og her er det derfor muligt at sætte en fast pris.
 
Nedenstående vejledende prisliste er gældende pr. 1. november 2018. Alle priser er inkl. moms og vi forbeholder os ret til at ændre priserne uden varsel. De anførte priser gælder for konsultationer udført i normal åbningstid og efter aftale.
 
Ved akut dyrlægebehandling i almindelig åbningstid kl. 8-17 tillægges honoraret 25%. Udenfor almindelig åbningstid tillægges 100%, og kl. 22-7 tillægges 200%.
 
Der betales efter endt behandling enten med visa/dankort, kontanter eller mobilepay; medmindre andet er aftalt forinden undersøgelsen og behandlingen.
 
Bliver du forhindret i at møde til aftalt konsultation eller behandling, skal du melde afbud senest dagen forinden. Afbud senere end dagen forinden eller ved udeblivelse, vil du blive opkrævet et gebyr på 250 kr.

Prislisten opdateres i øjeblikket og er derfor ikke tilgængelig. Kontakt os for en konkret pris. 

Dyrlægevagt

Alle dage kl. 07:00 - 23:00 Telefon +45 46 13 63 11 Se yderligere information her

Facebook

Besøg os på Facebook for gode råd og seneste nyheder!

Kontakt

dyrlaege@tunedyreklinik.dk +45 46 13 63 11 Send os en email